Dutch

/Dutch
Dutch 2018-05-02T09:08:45+00:00

Over ons

De visie van Polo EOB organische tegels Co is zodat u 100% handgemaakte biologische Terracotta tegels op de redelijkste prijs en korte doorlooptijden in enig deel van de wereld. We hebben al onszelf als een gerespecteerde naam in het gebied van productie en export van de handgemaakte terracotta-tegels en willen we deze reis voortzetten en ons merk als een betrouwbare en vertrouwde waardige naam. Onze tegels zijn 100% handgemaakt en volgen we alleen de traditionele methoden voor de productie van tegels die aan ons worden doorgegeven van de ene generatie naar de volgende. 

Polo EOB organische tegels Co is voornamelijk gebaseerd op Bangladesh maar we hebben sterke voetafdruk in Italië, Engeland, USA en Duitsland ook en wij leveren aan de landen op regelmatige basis vandaar hebben we ruime ervaring van onze handgemaakte tegels exporteren naar de volgende landen. Wij bieden handgemaakte tegels tegen een zeer redelijke prijs moet gemakkelijk wanneer aan klei en kwaliteit van de menselijke hulpbronnen voor het maken van handgemaakte terracotta tegels. Ons harde werk is zeer gewaardeerd door de klanten en nu Polo EOB organische tegels Co uitgegroeid een huis tot is houden naam in terracotta productie en export industrie.

Polo EOB organische tegels Co maakt 100% handgemaakt en organische Terracotta tegels voor het maken van zwembad betrappen, basis tegels, vloertegels, dakpannen, dakbedekking, trap tegels en speciale stukken waar tegels worden gebruikt. Wij passen client eis en we maken elke vorm en grootte vanaf de eis van de klant. Dit kan we bieden onze klanten een breed scala van diensten in kleine hoeveelheden, alsmede grote bulk levering hoeveelheden. Onze ambachtslieden zijn zeer goed berijmd in de traditionele methoden van terracotta-tegels en we volgen de traditionele technieken van onze familie, die wij hebben verkregen door generatie. De kunst evolueert met ons elke dag en we zijn het assimileren van nieuwe technieken met traditionele degene te vormen wat prachtige voorbij woorden. Onze traditie, onze waarden weerspiegelen in onze kunst van handgemaakte tegels maken en de klanten kunnen het gevoel van de band die we met onze kunst delen.

Handgemaakte Tegels

Onze handgemaakte tegels zijn hittebestendig, sterk en vorst bestendig. Ze kunnen houden in elk soort klimaat door Houd de glamour intact jaar na jaar. Polo EOB organische tegels Co heeft een sterke geografische voetafdruk in Bangladesh met een verkoop en aanwezigheid van de distributie in de meeste grote markten in heel Italië, Engeland, USA en Duitsland ook.

polo epo tiles made in polo epo

Corporate locations

Kunnen wij aangepaste verpakkingsoplossing. Er zijn verschillende optie beschikbaar voor verpakking en kan het worden gewijzigd volgens de eisen van de klant. We kunnen exporteren in kleine hoeveelheid en de kwaliteit van de bulk evenals in dozen en pallets en verschillende standaard afmetingen. De klant kan kiezen uit een van deze opties volgens hun gemak. PLO EOB organische tegels is zeer dicht bij de tweede grootste haven in Bangladesh vandaar wij onze producten in korte tijd kan uitvoeren. Een van de voornaamste redenen voor ons succes is dat wij kunnen leveren een schat aan producten, diensten en verpakking onder één dak. Aan onze klanten kunnen wij een heleboel opties voor verzending en verpakking.

ca del bosco by terracotta tiles polo epo
polo epo tiles

ons opgeschrikt product

Terracotta tegels kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, afhankelijk van hun vorm en grootte. Wij produceren voor dak, trap, muur, zwemmen zwembad betrappen, onder dakpannen, tegels van de vloer, die betrekking hebben op en baseren tegels. We produceren ook speciale doeleinden tegels zoals per het ontwerp vereist door onze klanten dus ze het gebruiken kunnen waar ze fit lijkt.

De tegels zijn warmte bewijs, vorst bewijs als gevolg van de gebruikte technieken ze zijn erg sterk en niet breken zelfs in ruw klimaat en ze zijn perfect voor elk landschap, klimaat en milieu. Onze producten gewaardeerd Europese en Amerikaanse cliënt veroorzaakt door de natuurlijke eigenschap zeer dicht bij de Italiaanse Toscaanse handgemaakte kwaliteit. Wij houden altijd een dringende aanbod voorraad zodat we kunnen voldoen aan een dringende eis van ons Bangladesh en Europese magazijn. Onze Europese vertegenwoordiger u begeleiden naar uw moedertaal en de onmiddellijke oplossing volgens uw keuze.

30x30x2.0 square tiles

vierkante terracotta tegels

polo epo terracotta tiles

zeshoekige terracotta tegels

square tiles 20x20x2.5

rechthoekige terracotta tegels

terracotta material
vierkante terracotta tegels​
Polo Epo Organic Tiles Co 100% handmade

Our Assets

1 %
100% Handmade
1 %
24/7 Customer Support
1 %
0% Reclaimed Product